Het is nog nooit zo belangrijk geweest om het ecologisch bewustzijn te vergroten en verantwoorde acties te stimuleren die een positieve impact hebben op ons milieu. Aan consumenten die actief willen bijdragen aan de bestrijding van de klimaat- en biodiversiteitscrises, willen we samen met diverse organisaties en bedrijven het belang van duurzaam bosbeheer in de kijker zetten.

FSC Forest Week 2024

De 'FSC Forest Week' (21-27 september) is een jaarlijkse campagne die het bewustzijn over verantwoord bosbeheer vergroot, waarbij het werk van de Forest Stewardship Council (FSC) en de rol van bosbeheerders in de strijd tegen de klimaatverandering en het verlies aan biodiversiteit worden benadrukt. In 2024 is het 30 jaar geleden dat we met onze missie zijn begonnen. U kunt deel uitmaken van deze reis door de kleine stappen te zetten die gedurende de week grote veranderingen teweegbrengen, door te werken aan het vergroten van het bewustzijn en het bevorderen van de impact van FSC.

De campagne staat ter beschikking van FSC-licentiehouders en biedt u als organisatie heel wat mogelijkheden om uw keuze en engagement voor FSC-gecertificeerde producten kenbaar te maken naar uw klanten en belanghebbenden, om ook hen uit te nodigen om op te komen voor onze bossen. Heeft u interesse om mee te doen met de 'FSC Forest week 2024', registreer u dan hier en we nemen contact met u op.

FSC Forest Week 2024 - Toolkit Guide
PDF, Size: 5.36MB

Bekijk de video over de FSC Forest Week 2023