De 'FSC Forest Week' - vroeger bekend als FSC Friday - is een jaarlijkse campagne die het bewustzijn over het werk van FSC vergroot en de rol benadrukt die bosbeheerders, zoals u, hebben in de strijd tegen klimaatverandering en het verlies aan biodiversiteit door duurzame bosbouw te ondersteunen. Vorig jaar deden ruim 1.200 bedrijven en ngo's mee, die aandacht vroegen voor de waarde van bossen.

Dit jaar vindt de campagne plaats van 23-29 september onder het thema 'Trust the Tree', waarbij het volledige FSC-systeem wereldwijd wordt opgeroepen om het belang van verantwoord bosbeheer en bosbehoud onder de aandacht te brengen en consumenten te inspireren om te handelen door te kiezen voor FSC-gecertificeerde producten.

Trust the tree

Hoe kan uw organisatie meedoen?

Bent u houder van een FSC-certificaat en/of FSC-keurmerklicentie en wilt u deelnemen aan FSC Forest Week 2023, dan kunt u zich hier registreren. We helpen u dan - waar nodig - met de toegang tot de online campagnetoolkit. Ook niet-commerciële organisaties waaronder ngo's kunnen deelnemen aan de campagne. Als u een particulier bent die aan de actie wil deelnemen, hoeft u zich niet te registreren! U kunt een actieve deelnemer zijn door een van de berichten die FSC deelt op sociale kanalen mee te verspreiden.

Vanzelfsprekend kan u ook bij FSC België terecht met vragen rond deze campagne en uw mogelijkheden om mee te doen.

FSC Forest Week 2023 Info Pack v4.pdf
PDF, Size: 4.62MB
FAQ Forest Week 2023.pdf
PDF, Size: 169.38KB