De 'Carrefour International du Bois' vindt elke twee jaar plaats in Nantes (Frankrijk) en brengt een breed scala aan vertegenwoordigers uit de houtindustrie samen. Dit internationale evenement is een waar hoogtepunt van de houtindustrie op Europees en internationaal niveau.

De FSC-stand tot uw dienst

FSC Internationaal is ook aanwezig en verwelkomt u graag op haar volledig FSC-gecertificeerde stand (M-A6, Bouwsector, Mezzanine). De stand en activiteiten op de beurs worden gecoördineerd door de teams van FSC Frankrijk, FSC Nederland, FSC Afrika en FSC International. Dankzij de gevarieerde profielen van de aanwezige FSC-teams kunt u op de stand terecht voor een waaier aan onderwerpen: CoC certificering en traceerbaarheid, de nieuwe EUDR-regelgeving, ecosysteemdiensten, houtsoortenkeuze, enz.

Carrefour Int de Bois 2024

Geplande events

Op het programma, staat alvast een sessie rond 'FSC en de EUDR'. Als de meest robuuste mondiale oplossing voor verantwoord bosbeheer voldoet FSC-certificering al aan veel EUDR-eisen en overtreft het in verschillende opzichten zelfs de reikwijdte en ambities ervan. Hier krijgt u een update rond de verdere ontwikkelingen in dit kader binnen het FSC-systeem.

Ook wordt er een matchmaking event georganiseerd rond tropisch hout.

Check voor updates en neem contact op indien wenselijk

Deze pagina zal geleidelijk aan aangevuld worden me concrete informatie. Heeft u al specifieke vragen of noden in het kader van onze aanwezigheid op deze beurs, neem dan gerust contact op met FSC België. Wij brengen u waar nodig ook verder in contact met collega's die ter plaatse zullen zijn.